Ευγένιου Αντωνιάδου 25 , 118 51 Πετράλωνα
bpw.athens8@gmail.com

Διοικητικό Συμβούλιο

ΟΓΕΕ Αθήνας


bpw_groupphoto
 
 
 

Εμπίογλου Φούλη

Η Πρόεδρος

Η Εμπίογλου Φούλη είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης
από το 2000. Είναι ανεξάρτητη συνεργάτης σε μεγάλη διεθνή εταιρία
στο τμήμα εκπαίδευσης προσωπικού και προώθησης προϊόντων.Επίσης δραστηριοποιείτε στο χώρο του τουρισμού με δικιά της ξενοδοχειακή μονάδα στην Εύβοια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άννα Κοντολέων

Α’ Αντιπρόεδρος

Η Άννα Κοντολέων είναι Life Coach, Δασκάλα Theta Healing και CEO της ART SPACE STUDIO 265 (gallery τέχνης) στην Παροικία της Πάρου.
Πιστεύει ότι η αλήθεια είναι μέσα μας και ο καθένας μας μπορεί να δημιουργήσει την ζωή που ονειρεύεται.Ασχολείται επίσης με δημόσιες σχέσεις μεγάλων εταιριών και φορέων

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρύσα Βουλγαρίδου

Β’ Αντιπρόεδρος

H Χρύσα Βουλγαρίδου είναι Strategy & Risk Analyst.Το 2016 ξεκίνησε το crisismonitor.gr και το crisis labs στο πλαίσιο του ομίλου Crises Zone, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη και πολυεπίπεδη πλατφόρμα παρακολούθησης κρίσεων σε συνδυασμό σε επίπεδο think tank καθώς και ανάλυσης και διαχείρισης ρίσκου καθώς και την ανάπτυξη λογισμικού ενσωμάτωσης πληροφοριών και παραγωγής αναλύσεων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ιωάννα Λαγουμίδου

Επίτιμη Πρόεδρος

Η Ιωάννα Λαγουμίδου είναι δικηγόρος αστικού και εμπορικού δικαίου από το έτος 1990 και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.Ασχολείται ιδιαίτερα με υποθέσεις φυσικού και ηλεκτρονικού εμπορίου, Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Δικαίου Συμβάσεων και Δικαίου Πληροφορικής. Είναι Διαμεσολαβήτρια και Διαιτητής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φιλιώ Αγοροπούλου

Γραμματέας


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κατερίνα Ευθυμίου

Ταμείας


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ελένη Κακούρη

Εκπρόσωπος της

Young BPW Athens

Η Ελένη Κακούρη είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνων. Αυτό τον καιρό είναι επαγγελματίας μάρκετινγκ σε property technology startup στην Ελλάδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βίβιαν Καρακάση

Μέλος

Η Βίβιαν ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση στην εμπορία κοσμημάτων και τα social media. Έχει σπουδάσει διαιτολογία και τεχνολόγος τροφίμων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ζέτα Τζιώτη

Μέλος

Η Ζέτα Τζιώτη είναι στέλεχος Τράπεζας και κατείχε θέσεις ευθύνης σε χρηματιστηριακή εταιρία και Private Banking μεγάλου τραπεζικού ομίλου. Αρθρογραφεί συστηματικά σε εφημερίδες και διαδίκτυο για δημοπρασίες έργων Τέχνης και θέματα που αφορούν στις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Είναι ιδρύτρια της πλατφόρμας Τέχνης www. artviews.gr για την οποία έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αμαλία Ζήκα

Μέλος

Η Αμαλία εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιείται στο χοντρικό και λιανικό εμπόριο κοσμημάτων, επίσης στην αγορά και την κατασκευή τους.